دیوارپوش پلی استایرن چیست؟

دیوارپوش پلی استایرن چیست؟

دیوارپوش پلی استایرن (فومی) یکی از عنصرهای جذاب و کارآمد در دکوراسیون داخلی است که از مواد اولیه و طراحی ویژه ای برای ساخت آن استفاده شده است. دیوارپوش های پی اس استحکام بالایی دارند و جایگزین مناسبی برای دیوار پوش های ام دی اف، چوبی و سنگی است. این پنل ها در برابر ضربه های شدید مقاومت بالایی دارند و دچار آسیب هایی مانند ترک و فرورفتگی و شکستگی نمی شوند.

معرفی دیوارپوش پلی استایرن

این جنس از دیوارپوش ها انتخاب مناسبی برای بازسازی و تعمیرات ساختمانی و دیزاین داخلی هستند. زیرا برای نصب به مصالح خاصی نیاز ندارند و تقریبا روی تمام سطوح قابل اجرا هستند. دیوار پوش پلی استایرن به عنوان پیوند دهنده بین دیوار به کار می رود. ظاهر آن ها شبیه به ام دی اف است و از مواد ویژه ای ساخته شده اند. امروزه برای ساخت دیوارپوش P.S از مواد پی وی سی استفاده می شود که در محیط های دارای رطوبت بالا، بسیار مقاوم هستند.

ضخامت دیوار پوش پلی استایرن 8 میلی متر و عرض آن 10، 20 و 30 سانتی متر است. پنل های دیوار پوش پلی استایرن به صورت شاخه هایی با طول 280 سانتی متر هستند. این ابعاد با عث می شوند تا این دیوار پوش، کاربرد گسترده ای داشته باشد.

Poly Styrene چیست؟

این ماده یک هیدروکربن زنجیره بلند است که در آن، مراکز کربنی به گروه های فنیل وصل می شوند. نیروی جاذبه بین مولکولی در هیدروکربن های زنجیره بلند، بسیار قوی است. هنگامی که این ماده در معرض حرارت قرار بگیرد، سازگاری بیشتری می یابند و به راحتی روی هم سر می خورند. این ویژگی باعث می شود تا دیوارپوش پلی استایرن، با تمام مقاومتی که دارد، انعطاف پذیر هم باشد.

بیشتر بخوانید...  تفاوت ترمووال و ترموود چیست؟

در واقع، پلی استایرن یک نوع پلاستیک چندمنظوره است که بسیار محک است و از آن برای تولید وسایل زیادی در صنایع خودروسازی، ساختمان سازی و… استفاده می شود. از فوم های پی اس می توان به عنوان عایق های ساختمانی نیز استفاده کرد. زیرا حجم زیادی از هوا را نگه می دارند.

خرید دیوارپوش پلی استایرن
مزایای دیوارپوش پلی استایرن

چرا باید از دیوارپوش های پلی استایرن استفاده کنیم؟

زیرا این پنل ها تراکم بالایی دارند و این موضوع باعث شده تا مقاوم تر باشند و در برابر حشرات، رطوبت و ساییده شدن، آسیب نبینند. مانند دیوارپوش ترمووال، سبک بوده و به آسانی حمل و نصب می شوند. این دیوارپوش ها قابلیت اجرا بر روی هر سطحی شامل گچ، سیمان، آجر، چوب، سرامیک و… را دارند و توسط چسب یا میخ های مخصوص روی دیوار اعمال می شوند. همچنین دارای طرح و رنگ های متنوع هستند که بسته به سبک دکوراسیون فضای موردنظر خود می توانید به راحتی انتخاب کنید.

همچنین قیمت مناسبی دارند و با توجه به مقاوت بالای آن ها در مقابل ضربه، حرارت و رطوبت، کمتر احتیاج به تعمیر داشته و طول عمر بالایی دارند. دیوار پوش های P.S هزینه نصب کمتری نیز دارند. از این جهت بسیار مقرون به صرفه و کارآمد هستند. این پنل ها قابل شستشو و مقاوم در برابر رطوبت هستند. این ویژگی باعث می شود تا از آن ها به راحتی در فضاهای مرطوب مانند سرویس بهداشتی و همچنین در آب وو هوای مرطوب مانند شهرهای شمالی کشور استفاده کرد.

نکته جالب توجه برای انتخاب دیوارپوش پلی استایرن قابلیت استفاده مجدد از آن هاست. حتی می توانید آن ها را رنگ آمیزی کنید. همچنین، این پنل ها نسبت به دیوارپوش های پی وی سی کیفیت بالاتری دارند.

کاربرد دیوارپوش های P.S

با توجه به مزایای دیوارپوش پلی استایرن ازجمله تنوع طرح و رنگ، انعطاف پذیری، نصب آسان، طول عمر بالا و قابلیت شستشوی راحت، می توان از آن ها در موارد زیر استفاده کرد.

  • فضاهایی که از نظر بهداشتی بودن اهمیت بالایی دارند: مانند بیمارستان ها و درمانگاه ها
  • آشپزخانه ها و رستوران ها
  • هتل
  • فضاهای تجاری، اداری و مسکونی
  • راه رو ها و راه پله ها
  • سالن های پذیرایی
  • و…
بیشتر بخوانید...  در دکوراسیون داخلی به چه نکاتی توجه کنیم؟

انواع دیوارپوش پلی استایرن

طبق مطالبی که در این بخش ارائه شد، پنل های فومیزه P.S دارای تنوع در نوع، طرح و رنگ می باشند که هر کدام از آن ها را بسته به کاربری و سبک دکوراسیون فضا می توانید به کار ببرید.

  • پلی استایرن چوبی

دیوار پوش پلی استایرن طرح چوب بسیار مقاوم است. اما برای افزایش طول عمر و ماندگاری جلوه آن ها، احتیاج به روکش دارند.

  • پلی استایرن چرمی

این دیوارپوش عایق بسیار مناسبی برای صداست و جزو المان های لوکس محسوب می شوند. فومیزه چرمی را می توانید در فضاهای لوکس مانند هتل ها و… به کار ببرید.

  • پلی استایرن سنگی

کاربرد بالایی در دکوراسیون منزل دارد. میتوانید آن را در فضای پشت تلویزیون، دیوارهای شاخص، شومینه و… استفاده کنید.

  • فومیزه سه بعدی

ترکیب این المان با نور پردازی، نمایی خیره کننده به فضای شما می دهد.

چطور دیوارپوش پلی استایرن را نصب کنیم؟

مانند هر المان دیگری در طراحی دکوراسیون، ابتدا باید دکور مورد نظر خود را طراحی کنید. سپس با توجه به سبک مورد نظر خود در دیزاین فضا، یکی از انواع پنل ها را در طرح و رنگ موردنظر خود انتخاب نمایید. پس از تهیه پنل ها، برای نصب آن ها روی دیوار به میخکوب یا منگنه احتیاج دارید. نکته مهم در نصب این دیوار پوش ها، زیرسازی است. دیوار زیرین باید فاقد هرگونه نم زدگی، ترک یا خرابی باشد. همچنین ترجیحا باید دارای سطحی صاف و بدون سوراخ باشد.

در تمامی این مراحل می توانید از کارشناسان و طراحان مجرب ما در شرکت آذین پلاست ایساتیس کمک بگیرید. همکاران ما مشاوره و خدمات طراحی، فروش و اجرا را به خوبی خدمت شما ارائه خواهند داد.

بیشتر بخوانید...  راهنمای انتخاب ترمووال برای اتاق خواب

تفاوت دیوارپوش پلی استایرن و دیوارپوش پی وی سی PVC

دیوارپوش Poly styrene نسل جدید دیوارپوش PVC است که علاوه بر تمامی ویژگی های دیوارپوش پی وی سی، ویژگی های منحصر به فرد و تکامل یافته ای دارد. یکی از این ویژگی ها، تو پر بودن پس اس در مقابل پی وی سی است. همانطور که می دانید، دیوارپوش PVC ساختار مشبک و تو خالی دارد. به همین دلیل مقاومت و طول عمر بالایی نسبت به پی وی سی دارد. همچنین اگر پنل های پلی استایرن با زیرسازی عالی به کار روند، به خوبی میتواند عایق حرارت و صوت باشد.

دیوارپوش پلی استایرن آنتی باکتریال و ضد حشره است که باعث می شود تا مدت های طولانی از فرسودگی در امان باشد. همچنین وزن بالایی ندارند و حتی می توان آن ها را در سقف نیز به کار برد.

برای خرید دیوارپوش پلی استایرن، خرید ترمووال و دیوارپوش های پی وی سی می توانید به شرکت آذین پلاست ایساتیس مراجعه نمایید. همکاران ما آماده ارائه هرگونه خدمات و مشاوره هستند.

مقالات مرتبط

ترمووال برای آشپزخانه ایده ها و مزایا

ترمووال یکی از جدید ترین متریال های دکوراسیون داخلی است که ظاهری مدرن و جذاب [...]

نکات مهم در طراحی دکوراسیون اداری

طراحی اصولی دکوراسیون اداری از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است، علاوه بر این که رعایت [...]

راهنمای انتخاب ترمووال برای اتاق خواب

ترمووال یکی از ابزار های ساختمانی مهم است که می‌تواند به شما کمک کند تا [...]

قرنیز ام دی اف بهتره یا پی وی سی

قرنیز ام دی اف بهتره یا پی وی سی؟ قرنیز PVC به دلیل وجود متریال [...]

مزایا و معایب ترمووال

دیوارپوش ترمووال یک نوع دیوارپوش ساخته شده از ترمووال است که به عنوان عایق حرارتی [...]

از دیوارپوش ترمووال بر روی چه سطوحی می توان استفاده کرد؟

دیوارپوش ترمووال یک نوع مواد ساختمانی است که به عنوان پوشش دیوارها و سطوح داخلی [...]

تفاوت ترمووال و ترموود چیست؟

ترمووال و ترموود دو نوع دیوارپوش هستند که در برخی ویژگی‌ها تفاوت دارند. پنج تفاوت [...]

چرا از قرنیز استفاده می کنیم؟

چرا از قرنیز استفاده می کنیم؟ زیرا استفاده از قرنیز در ساختمان‌ها و فضاهای داخلی [...]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *